Belevingsdag bij Active Leisure!

Zaterdag 4 november 2017 doen we weer mee met de open bedrijvendag, de Nijbrachtroute met als thema:  De Belevingsdag.

We organiseren, in samenwerking met Sedna, van 11.00 uur tot 15.00 uur een Spinningmarathon van 4 uur waar we geld bij elkaar fietsen voor het goede doel; De Wensstichting Drenthe. Opgave kan bij Active Leisure Emmen!

Daarnaast worden er ook groepslessen gegeven waar iedereen aan mee kan doen.
10.00-11.00 uur               Total Workout                                                 met Jose
11.00-12.00 uur               Zumba                                                                 met Anja
11.00-12.00 uur               Bootcamp                                                          met Marc en Christian
13.00-14.00 uur               Combiles Total Workout/Bodypump      met Jantje         

Geef je op bij Active Leisure Emmen en doe mee!!

Daarnaast staat de dag in het teken van kinderen van wie we het zo graag gunnen dat ze een keer een hele mooie dag kunnen beleven. Ze uit de sleur van de alledaagse ellende kunnen halen. Deze geselecteerde kinderen worden op deze dag in het zonnetje gezet. Voor deze kinderen zal het aan niets ontbreken op deze dag. Maar ook voor alle bezoekende kinderen en volwassenen wordt van alles georganiseerd. 

Er zal in en om het pand van Active Leisure en over de hele Nijbracht, voor kinderen van klein tot groot diverse andere activiteiten worden georganiseerd.
Zo zal er in het pand een ‘belevingsmarkt’ plaatsvinden en zal onder andere de politie buiten met meerdere voertuigen demonstraties geven. Kinderen kunnen een ritje maken en uiteraard zal ook de sirene aan gaan. Er zal een ambulance staan waarin vrijblijvend gekeken kan worden en de brandweer geeft demonstraties. Een helikopter zal tegen 10 uur op het terrein naast Active Leisure gaan landen en te bekijken zijn. Er zullen diverse topsporters aanwezig zijn waar kinderen mee op de foto kunnen.
Dus een dag vol belevenissen!

De Wensstichting Drenthe
Het leveren van een positieve bijdrage aan kinderen uit de provincie Drenthe die, om wat voor reden dan ook, een steuntje in de rug verdienen. Dit doet de Wensstichting Drenthe door middel van het vervullen van een wens. 

Een wens is als een droom, die vaak niet uitvoerbaar lijkt te zijn. Het leven van een kind kan echter als een nachtmerrie voelen en als er dan een lichtpuntje ontstaat, dan kan dat de ommekeer zijn in het leven van zo’n kind.  Het ontvangt aandacht en het hoeft even niet aan serieuze zaken te denken. De innerlijke kracht van het kind wordt aangeboord en na de wensvervulling zal dit nog lang ter beschikking staan. 

De Wensstichting Drenthe krijgt geen subsidie en zijn geheel afhankelijk van giften.
Op de Belevingsdag zal een collectebus aanwezig zijn waar je een vrijwillige donatie kunt geven.
Je kunt ook doneren door een bedrag over te maken op het bankrekeningnummer NL39SNSB0908788673 t.n.v. Wensstichting Drenthe te Emmen.

Like de facebookpagina van de Belevingsdag en hou de site www.active-leisure.nu en de Active Leisure facebooksite in de gaten voor het allerlaatste nieuws!

 

Website

Facebook